Храна за кучета и котки - Нутривет

REGIONAL BEEF

Лакомство за кучета.
90 % прясно месо;
10 % плодове, зеленчуци и растения;
0% зърнени храни;

За разлика от традиционните лакомства за домашни любимци, Instinct се стреми да диверсифицира източниците си на месо, за да остане верен на концепцията за естественото хранене на кучето в природата.

Разфасовка: 250 гр.
изчерпано количество

СЪСТАВ

Говеждо месо (мин. 41%), месо от глиган (мин. 18%), пилешко месо (мин. 17%), сьомга (мин. 14%), грах, сухо говеждо месо (мин. 10%), масло и пилешка мазнина (мин. 9%), яйца, фасул, домати, ябълки, мая, червена боровинка, мляко от касис, витамини и минерали, птичи дроб, фрукто и моно-олигозахариди, екстракт от кафяво водорасло Ascophyllum nodosum, екстракт от Yucca shidigera, екстракти от розмарин и зелен чай.

Добавки съгласно СЕ

Екстракти от естествен произход, богати на токофероли.

Среден анализ

Суров протеин: 42%;
Сурови мазнини: 18 %;
Влажност: 10%;
Сурови минерални вещества: 7,5%;
Сурови хранителни фибри: 2%.

ФЛАЕР И ТАБЛИЦА ЗА ДНЕВНАТА ДОЗИРОВКА

ОЩЕ ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ:

Богат на месо. 
Малко въглехидрати. 
Без зърна и зърнени храни.
Разнообразни зеленчуци. 
Растителни екстракти.
Освободен от растителни масла. 
Смес от минерали.

Срок на годност: 18 месеца.
БЕЗ ГМО;
БЕЗ ТЕСТОВЕ ВЪРХУ ЖИВОТНИ;
БЕЗ СОЯ И МЛЕЧНИ ДЕРИВАТИ;
БЕЗ ОЦВЕТИТЕЛИ;
БЕЗ ХИМИЧНИ КОНСЕРВАНТИ.

ГАРАНЦИЯ ЗА КАЧЕСТВО

Сервирайте храната суха и следвайте препоръките за дневните дажби. Редовно проверявайте вашето куче, за да сте сигурни, че поддържа идеалното тегло. Осигурявайте постоянно прясна питейна вода на достъпно място. Ако решите да смените храната, направете го постепенно.

В центъра на производството на Nutrivet стои концепцията INSTINCT. Тя се състои в интегрирането на месоядния режим на Вашите кучета и котки, чрез увеличено количество разнообразно и прясно месо, осигуряващо важни протеини и минимизиращо количеството на въглехидрати, което най-силно характеризира естествените потребности на животните. С други думи, INSTINCT предлага B.A.R.F (биологично съобразено надеждно хранене).

В заключение, уникалните рецепти на Nutrivet са разработени с уважение към природата и в същото време гарантират с качеството си здравето на Вашите домашни любимци.