POWER DOG

Хранителна добавка за кучета.

Използвайте за правилно развиване на мускулите.
При нужда от сила в мускулите и повече издържливост.

Разфасовка: 500 гр., 1.5 кг.
по заявка, 98 лв.

СЪСТАВ

Eкстракти от сушени яйчни протеини.

Добавки съгласно СЕ

L-глицин: 1,5%, L-аргинин: 2,5%, L-метионин: 0,6%, L-лизин: 3%, L-изолейцин: 4%, витамин А: 8000 UI/kg, витамин D3: 1000 UI/kg, витамин Е: 80 mg/kg, натурални екстракти на токофероли.

Среден анализ

Общ протеин: мин. 50%, мастни киселини: мин. 30%, влажност: макс. 7%, общи минерални вещества: макс.5%, сурови фибри: 2%.

ФЛАЕР И ТАБЛИЦА ЗА ДНЕВНАТА ДОЗИРОВКА

ОЩЕ ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ:

Препоръки за прилагане:
(*1 доза = около 5 g).
За поддържане: 1 доза/ 10 kg живо тегло.
При активност: 1,5 дози/ 10 kg живо тегло.

POWER DOG

POWER DOG е естествен източник на протеини и аминокиселини, свързани с енергийни елементи и витамини. POWER DOG съдържа голямо количество усилватели на креатин-фосфата (като глицин, аргинин, метионин, и нуклеотид-фосфати) и разклонени аминокиселини.
Креатинът, който се намира в храната за домашни любимци, се натрупва основно в мускулната тъкан.
Когато диетата на животното е обогатена с креатин и/или усилватели на креатина, той се натрупва направо в мускулите. Изследванията сочат, че организмът е способен по естествен начин да образува креатин-фосфат направо от усилвателите на креатина.
Това дава възможност на мускулите да натрупат повече АТФ (аденозин-три-фосфат) по следната формула:
Креатин-фосфат + АДФ → креатин + АТФ
Нашите изследвания показват, че използването на POWER DOG повишава количеството на креатин в мускулите от 10 на 20%. Съгласно тези изследвания, креатин-фосфатът представлява 20 до 40% от този растеж.
Увеличаването на количеството натрупан креатин дава възможност на мускулите да използват този елемент 20 пъти повече. Същото се отнася и за нормата на АТФ. Освен това, когато този феномен се добавя заедно с амино-киселинни остатъци, следва мощно подобряване на работата на мускулите по време на анаеробния стадий. Принася ползи също и при анаболитни и катаболитни усилия през аеробния стадий. От това следва и по-добрата издържливост и устойчивост.
В съчетание с редовни тренировки, POWER DOG се грижи за бавното и бързото смилане на протеините, което подобрява способността и мощта на вашето куче.
При млади кучета POWER DOG засилва здравината на костите по време на растежа им.

ГАРАНЦИЯ ЗА КАЧЕСТВО

Сервирайте храната суха и следвайте препоръките за дневните дажби. Редовно проверявайте вашето куче, за да сте сигурни, че поддържа идеалното тегло. Осигурявайте постоянно прясна питейна вода на достъпно място. Ако решите да смените храната, направете го постепенно.

В центъра на производството на Nutrivet стои концепцията INSTINCT. Тя се състои в интегрирането на месоядния режим на Вашите кучета и котки, чрез увеличено количество разнообразно и прясно месо, осигуряващо важни протеини и минимизиращо количеството на въглехидрати, което най-силно характеризира естествените потребности на животните. С други думи, INSTINCT предлага B.A.R.F (биологично съобразено надеждно хранене).

В заключение, уникалните рецепти на Nutrivet са разработени с уважение към природата и в същото време гарантират с качеството си здравето на Вашите домашни любимци.