Nutrivet е компания, специализирана в производството на висококачествени и разнообразни храни и хранителни добавки за кучета и котки. 
Продуктите на Nutrivet са специално разработени от екип ветеринари и диетолози, така че да задоволят всички хранителни нужди на Вашите домашни любимци през целия им жизнен цикъл, което им гарантира най-високо качество на живот, здраве и дълголетие. Предлаганата широка и разнообразна гама от продукти Nutrivet дава жизненост и оптимално развитие на кучетата и котките от всички породи във всички възрасти. Nutrivet предлага внимателно разработен и балансиран хранителен режим на порциони, който е адаптиран и съобразен спрямо нуждите на животните и функционалното им състояние, като се отчитат техния ръст, тегло, възраст, ниво на активност и физическо здраве.

Nutrivet е храна с гаранция за пълноценно и балансирано хранене, направена от подбрани, изключително висококачествени суровини – 100% натурални продукти, за да осигури здраве и благоденствие на любимците Ви. Гарантирано е, че храните Nutrivet не съдържат генетично модифицирани съставки, соеви и млечни продукти, изкуствени оцветители, химически консерванти и растителни мазнини. Имат високо съдържание на протеини, балансирано количество животински мазнини, доставящи необходимите омега-3 мастни киселини, пресни зеленчуци и плодове, витамини и минерали, както и растителни екстракти за здравословен начин на живот. Всеки продукт на компанията е разработен по най-високи стандарти за качество, отговаря на всички изисквания и установени спецификации и има състав с доказан произход.


В заключение, уникалните рецепти на Nutrivet са разработени с уважение към природата и в същото време гарантират с качеството си здравето на Вашите домашни любимци.